По всяка вероятност ще бъде обвинен в убийство

Холивудската звезда Алек Болдуин загази много здраво.

Оказва се, че именно той е дръпнал спусъка на реквизитния пистолет, с който е била убита 42-годишната операторка Халина Хътчинс.

Припомняме, че трагичният инцидент се случи на снимачната площадка по време на снимки на филма „Rust“ през октомври миналата година в ранчото Бонанза Крийк в Санта Фе, Ню Мексико.

Холивудската звезда Алек Болдуин загази много здраво

При все, че Алек Болдуин бе разобличен от ФБР, че именно той е дръпнал спусъка на пистолета, актьорът продължава да твърди, че само е пробвал ударника, когато му подали оръжието, уверявайки го, че е заредено с халосни патрони.
Точно в този момент обаче пистолетът гръмнал и убил на място Хътчинс. При случката бе ранен и режисьорът Джоел Соуза.

Следственият експеримент с подобно оръжие, направен от ФБР сочи, че пистолетът категорично не може да произведе изстрел по начина, по който обяснява Алек Болдуин. Докладът на ФБР вече е изпратен до шерифа на Санта Фе, след което ще бъде докладван на прокуратурата. Когато това се случи актьорът по всяка вероятност ще бъде обвинен в убийство.

Службите все още са в очакване на телефонните разговори на целия екип, проведени малко след инцидента. Те ще допълнят липсващите парчета от пъзела и така картината от фаталния ден ще стане по-ясна.
Източник: bg-voice.com.