Журналистката изненадала всички

Журналистката Мария Цънцарова се озовала по спешност в „Пирогов“ заради инцидент.

Тя била забелязана в лечебното заведение в малките часове на нощта преди няколко дни.

Инцидентът обаче не бил свързан с нея, а с нейната приятелка и колежка Марина Стоименова, която й кумува на сватбата с мъжа й Симо.

Защо Мария Цънцарова се озова в „Пирогов“ посред нощите?

Мария Цънцарова просто съпровождала приятелката си в болницата след претърпяната от Марина злополука, която довела до нараняване на едната й ръка.
Наложило се да й бъде оказана помощ от специалист, след което ръката на Марина Стоименова била бинтована.

Запознати припомнят, че само преди няколко месеца Мария Цънцарова също се озовала в болница зари инцидент. Тогава устатата
водеща за малко не изгубила един от пръстите на краката си. До случката се стигнало, след като Цънцарова отворила багажника на колата си, от който се изсипала 12-килограмова тежест за спортни тренировки.

Както сами се досещате тежестта паднала директно върху крака й. Най-пострадал от случката бил палецът й, а лекарите не се наемали да прогнозират какви са шансовете да зарасне нормално. Те обаче останали изумени, че дори силната болка от нараняването не могла да я извади извън строя.

Вместо да излезе в болнични, известната с амбицията си журналистка продължила да ходи на работа. Явно я е било страх да бъде изместена от друга фаворитка на Антон Хекимян и да изгуби позициите си.
Източник: retro.bg