Ръководството се е видяло в чудо

Водещата на предаването „Преди обед“ накара ръководството на bTV да изтръпне с новината, която им поднесе.

Както вече стана ясно, тя стартира собствен бизнес преди около месец. Предвид факта, че за момента нещата вървят по мед и масло, се оказва, че ако продължат по същия начин и занапред, Деси Стоянова може да се прости с bTV. Очевидно възнамерява да се посвети изцяло на бизнеса си, но ръководството на медията е в шок кой ще я замести.

Деси Стоянова шокира bTV

Из коридорите на медията се носи мълвата, че тече усилено търсене на заместник на Деси Стоянова в „Преди обед“.

Преди време мълвата понесе, че мястото й може да бъде заето от Рая Пеева, тъй като родителите й са семейни приятели с продуцента на предаването Георги Тошев.

За никого не е тайна, че в първата година Рая Пеева се справяше много добре с работата си, която обаче по-късно намаля значително и се наложи в екипа да влязат още 7-8 човека, които започнаха да правят собствени рубрики.

Според мълвата скандалите около нея, най-вече с лошото момче на родната сцена Явор Бахаров, са й подлели вода.

В медията много държали на чистия имидж на водещите си, а блондинката далеч не може да се похвали с безоблачна биография.

Тя обаче била категорична, че не съжалява, че не заела мястото на титулярната водеща, тъй като предпочитала актьорската професия.

Друга от известните личности в предаването, която води две рубрики, е Радина Червенова. Дали обаче тя ще се навие да работи всеки ден като водеща и как ще стои до Сашо Кадиев, за момента няма отговор на тези въпроси.

Като вариант се разглежда и къдрокосата бивша водеща от „Тази събота и неделя“ Алекс Кръстева. Към днешна дата обаче тя е в отпуск по майчинство, първата година от който изтича в края на месец ноември. По всяка вероятност тя ще пожелае да остане до детето си поне до навършването на годинка и едва след това да се върне обратно на работното си място.

След като Антон Хекимян промени формата на предаването и за Алекс няма място, а в същото време в Преди обед вероятно ще се нуждаят от ново лице, не е изключено именно тя да заеме мястото на Деси Стоянова.

Мълвата носи, че освен всичко друго на Деси започнало да й писва от напрегнатия работен ритъм на телевизионерите и поради тази причина искала вече сама да си е шеф. Ако бизнесът й продължи да върви със същите темпове вероятно в най-скоро време ще обърне гръб на малкия екран, прогнозират запознати.

Източник: Уикенд