Андреа явно наистина има нужда от лечение!

Нужда от психична помощ има Андреа и то спешна. В това се увериха всички, след като само преди денонощие тя пусна апел за подкрепа към феновете си и ги попита могат ли да я насочат със съвети за лечение на психично разстройство. А часове по-късно, снощи, отново захвана древния си репертоар - да се съблече гола и да се мята в мрежата, обилно фотошопирана.

След зова за психична помощ: Андреа пак се мята като новородена! (феновете в шок - СНИМКА)

Този път чалгарката се тагна от Гърция, където прави поредните си фотосесии, нямащи и грам общо с реалността. То бива, ама толкова баш не бива, коментират и потребители, чиито изказвания, разбира се, тя трие на мига, даже и не спи.

Виждате я на първата снимка, на която е в ресторант. Да, това е тя, но не е. Никога в изминалите десет и повече години Андреа не е имала такива ръчички - фини като вейки, нито такъв плосък корем. Да не говорим пък за лицето, което реално й е като месечина, а тук е с остра брадичка, която аха ще те бодне.

Да не говорим за тялото, което имате "щастието" да зърнете на втората снимка. То не е грация, то не са форми, то не е чудо - Адриана Лима харакири да си стори на мига. "Все си мислехме, че това момиче преувеличава, но наистина проблемите й са сериозни. И май само с приказки няма да мине, трябват си и лекарства. И то няколко", категорични са в нета.