Още в първия учебен ден Педагогическият съвет ще вземе решение какви мерки да бъдат предприети спрямо агресорката

Свиреп бой между тийнейджърки насред столичен мол смрази България.

Агресията между двете момичета е била заснета от други деца, след което са разпространили видеото в TikTok.

Екшънът между двете тийнейджърки се е случил преди няколко дни. Милан Генадиев, който е баща на пострадалото момиче разкрива, че от няколко месеца насам поведението на нападателката е много агресивно.

Свиреп бой между тийнейджърки в столичен мол смрази България (ВИДЕО)

В ефира на сутрешния блок на Нова тв, той разкри, че нападателката многократно е обиждала дъщеря му и в училище. Дори е имало случай, при който я е блъскала в автобуса. Потърпевшето момиче е било принудено да слезе на спирката, от която се качва по-големият й брат. Той се е намесил, виждайки ситуацията и е защитил сестра си.

Родителят на пострадалото момиче твърди, че дъщеря му далеч не е единствената жертва на подобна агресия. Освен това момичето твърди, че по никакъв начин не е провокирало агресорката, допълва той.

Родителят вече е подал устно оплакване пред ръководството на столичното 139-о основно училище, откъдето е получил уверение, че ще бъдат взети необходимите мерки.

Директорът на училището Румяна Дончева сподели, че заместничката й е казала, че се децата е разговарял педагогически съветник. Освен това в часовете е влизал и психолог.

Въпреки това агресорката не спира да притеснява момичето, дори и вербално – постоянно й звъни и я обижда.

В същото време майката на нападателката твърди, че процесът е двустранен.

На 15 септември Педагогическият съвет ще вземе решение какви мерки да бъдат предприети спрямо агресорката.

Източник: blitz.bg