Оказва се, че поляците били фиркани до козирката
Както вече стана ясно вчера на плажа в Слънчев бряг се заформи страшен екшън между полски туристи и спасители.

Летовниците се жалват, че спасителите са ги набили. Охраната в курорта обаче разкрива, че истината е съвсем различна. Те споделят, че поляците са били пияни до козирката и въпреки червения флаг, искали да влязат в морето.

Спасителка направи страшни разкрития за боя с туристи в Слънчев бряг

Спасителят Джошкун Кечев разкрива, че бил на съседния пост и станал свидетел на това как колегата му свирил в продължение на 40 минути със свирката си. Накрая отишъл при летовниците, които били групичка от 4-5 души, а те започнали да го бутат.
Въпреки червения флаг, който забранява влизането в морето, спасителите все пак влизат в положение на летовниците и ги пускат. Накрая обаче отново те излизат виновни, възмущава се Кечев. Той е категоричен, че не е имало побой и допълва, че агресията е била от страна на полските туристи.

Спасителката Добромира Петкова пък сподели, че в продължение на два часа свирили на полските туристи, а те в замяна им показвали неприлични жестове, смеели се и хвърляли пясък срещу тях. Именно заради попадналия пясък в очите на колегата й, той днес не може да бъде на работното си място, тъй като е получил възпаление.

Спасителката Ивана Бръмова пък сподели в ефира на Bulgaria On Air, че те се опитват да ги предпазят, докато насреща получават подигравки.
Припомняме, че тези дни морето е изключително опасно заради появилото се мъртво вълнение.
Източник: varna24.bg