Елена Йончева май ще открие щастието зад граница!

Напът да открие щастието си и, разбира се, любовта зад граница е Елена Йончева. Евродепутатката няма да се кандидатира втори път, но пък не смята да се връща у нас. Причината или поне главната от двете причини е, че около нея има нов мъж. Казваме около, защото не е ясно дали към днешна дата двамата вече имат връзка, или тя тепърва предстои.

Близки до Йончева обаче са категорични, че мъжът е адски упорит и я сваля като невидял. Става дума за неин колега от Брюксел, но не е ясно с какво точно се занимава. Той бил на средна възраст, много умен и богат. С Елена работели заедно по проекти и той оставал все по-запленен от плама, с който тя си върши работата, както и от силата, интелигентността и опита й.

"След Пламен, с когото се разделиха малко след раждането на сина им, тя не е имала връзка, не е такъв тип жена. Но сега смятаме, че ще се случи, защото двамата си подхождат много, а и се вижда, че мъжът е сериозен и й допада", коментират източниците.

Иначе Йончева на драго сърце щяла да остане в Брюксел и заради своя син, който може да получи много по-добри шансове и образование там. А и работата, която тя самата би могла лесно да си намери, ще е в пъти по-добре платена от всичко, с което се захване тук. Между другото припомняме, че бившият й мъж отдавна живее с друга дама.