Алекс Гърдева се чуди къде да иде, какво да направи!

Къде да иде, какво да направи, как да се изкаже по-гръмко и как да се "самоснима"... Това са основните главоблъсканици на Алекс Гърдева, откакто "Ергенът" свърши. Само дето тя сякаш още не може да осъзнае, че със свършването на предаването, свърши и интересът на хората към нея. Е, може да са останали още неколцина, които й следят профила, но и те вече леко дават фира.

Затова тя се замисли дълбоко и реши да удари по тънката струна на българина, а именно патриотизма. Пък и избори идват отново, родолюбието ще е тема непреходна... Александра се изтипоса с малко момиченце, облечено в рокля с цветовете на флага ни, а отгоре призова в текст за обединени млади българи, за родина, дом, връзка, семейство, принадлежност.

Всичко, разбира се, щеше да е чудесно, ако не изглеждаше супер плоско и изкуствено напомпано. Гърдева никога преди не се е изказвала по подобни теми, стигаше й да рекламира чайчета и отварки за отслабване, мазила за тен и прочие тъпотии. Явно обаче и рекламодателите са видели спада в последователската й листа и са спрели кранчето.

Потребители се чудят защо става за смях и още се напъва да бъде известна, а не си гледа професията. "Нали уж имаше добра кариера на психолог, нали правеше хипнози?! Ако беше наистина добра, сега нямаше да има свободни часове при нея и нямаше да й остава време за простотии, но явно не е така", коментират в нета.