Мнозина биха завидели на Кирил Петков за съпругата му

Съпругата на бившия премиер Кирил Петков – Линда Петкова хвърли всички в шок с признанията, които направи за връзката на мъжа й с Лена Бориславова.

Цялото общество стана свидетел на несекващата мълва за извънбрачната афера на Кирил Петков с шефа на кабинета му – Лена Бориславова. Появиха се скандални видеа от стълбища на апартаменти под наем, задгранични воаяжи и какво ли още не.

Линда Петкова хвърли всички в шок с признанията си за връзката на Киро и Лена

Въпреки всичко това обаче Линда Петкова остава твърдо в подкрепа на съпруга си и категорично отказва да повярва, че между Кирил Петков и Лена Бориславова се е случило нещо нередно. Канадката дори подчертава, че е повече от уверена, че съпругът й е само неин и допълва, че му има 100%-во доверие.

На всичкото отгоре Линда Петкова изглеждала като зомбирана и демонстрирала пред семейни приятели абсолютна непоколебимост и завидно самочувствие. За никого не е тайна, че тя дори за миг не спомена, че ще напусне съпруга си. Двамата с Кирил Петков продължават да живеят заедно напук на слуховете, които се носят.

Линда Петкова посочва, че познава много добре съпруга си и в този ред на мисли е повече от сигурна, че той никога не би я излъгал.

Дори в негова защита посочи, че общува непосредствено с всички, които по някакъв начин смята за близки и не крие никакви задни мисли зад прегръдките, с които ги дарява.

Източник: Уикенд