Мнозина й завидяха

Звездата на bTV Мария Цънцарова заряза децата си.

За изненада на мнозина, тя отпраши без съпруга и децата си на почивка на Ботуша.

Придружават я две не по-малко известни лица – Надя Ганчева и Марина Стоименова. Припомняме, че Надя Ганчева от Нова тв, също като Мария Цънцарова е майка на две малки деца.

Мария Цънцарова заряза децата и… (ФОТО)

Цънцарова дори се похвали със снимки в профила си в социалната мрежа, на които мнозина от младите майки в страната могат да завидят.

От фотосите се вижда, че тя и двете й приятелки журналистки се забавляват по женски далеч от страната, похапвайки пица, при това на брега на морето.

Мнозина се запитаха докато Мария Цънцарова обикаля из Италия кой се грижи за двете й деца.

Според предположенията на някои, тя ги е поверила на някоя баба. Други пък предполагат, че през това време съпругът й ги гледа.

В същото време пък Надя Ганчева се води официално в отпуск по майчинство. Изглежда обаче това не й пречи да се радва на живота при това извън пределите на страната, без децата. Марина Стоименова е единствена сред трите приятелки, която все още не е станала родител.

Твърди се, че пицарията, която са посетили, не е никак случайна. За нея се говори в популярния роман „Яж, моли се и обичай“, а за да се насладят на „най-хубавата“ пица в цял свят им се е наложило да се редят на опашка с часове.

Източник: Уикенд