Фотосът предизвика истински взрив в мрежата

Актрисата Катето Евро и този път остана вярна на себе си и взриви мрежата със снимката, която публикува в профила си.

Оказва се, че актрисата си изкарва повече от добре на морето.

Не е за вярване! Кое е младото гадже, с което Катето Евро се целува страстно на плажа? (ГОРЕЩО ФОТО)

Катето Евро разпали фантазията на феновете си с няколкото снимки, които публикува от почивката си. Едно от сторитата обаче не само разбуни духовете, а предизвика истински взрив в мрежата.

На въпросния фотос ясно се вижда, че Катето Евро се целува на плажа със значително по-млад мъж от нея, отбелязва „Телеграф“.

Същият фотос бе публикуван и в профила на мистериозния младеж в Инстаграм. Освен това сякаш самата снимка не е достатъчно гореща, та към нея добави и уточнението „Обичам те, Кейт“.

Разбира се това признание хвърли в пълен шаш феновете на Катето Евро. Голяма част от тях започнаха да се питат дали пък тя не е открила любовта в лицето на този младок. Разбира се не липсваха и предположения, че това е поредната постановка от нейна страна. За никого не е тайна, че актрисата умело напомня за себе си с пиперливи снимки.

Запознати твърдят, че мистериозният младеж от горещата снимка, която предизвика истински взрив в мрежата е Илиян Сърнев. Преди години името му се прочу покрай това, че бе приятел със звездата на българския попфолк Азис.

Източник: blitz.bg