Латиноамериканец застава начело на САЩ през 2024-та година? (Вижте главния опонент на Тръмп и Байдън)

Тръмп, Байдъйн или Рон ДеСантис - Америка избира сн. Интернет
0

Латиноамериканец застава начело на Америка, кой е опонентът на Тръмп и Байдън?

Латиноамериканец може да поеме Белия дом след Тръмп и Байдън през 2024-та. Рон ДеСантис, губернатор на Флорида обяви кандидатурата си за републиканската партия в щата Тексас и даде сериозна заявка за промени курса на САЩ по отношение на политиката. Оказа се, обаче, че другите двама опоненти не са съгласни с него.

Тръмп, Байдъйн или Рон ДеСантис - Америка избира сн. Интернет
Тръмп, Байдъйн или Рон ДеСантис – Америка избира сн. Интернет

В реч от Далас, Тръмп заяви, че колегата му трябва да изчака до 2028-ма година, за да се представи пред избирателите. „Той има нужда да натрупа опит и едва тогава да се състезава с мен“, заяви Тръмп в типичния си безпардонен стил. И призова Америка да гласува за него, за да може да ревизира закона на Байдън за намаляване на инфлацията, както и разследването на Мъри срещу Русия и правителството на Москва.

Байдън със сигурност не се радва на популярност дори в САЩ, така че е малко вероятно да се върне през 2024-та в Белия дом. От друга страна, голяма част от американците не искат и Тръмп да застава отново начело на Америка, тъй като помнят атаката в Капитолия.

В момента ДеСантис се радва на изключителна популярност и определено може да измести Тръмп като представител на републиканците. А лозунгът му, че Америка се нуждае от „нови лидери“, определено събира симпатизанти. Още повече, че дори и на патриотично настроената американска общност не й се иска да участва във война с Китай. Дори и да не е на собствена територия…

Източник: „Дейли мейл“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.