Тита е коренно различен човек!

Коя е тази едрогърда смугла мацка на плажа? Няма да ви мъчим - това е Тита. Да, същата Тита - певицата, с рождено име Христина Христова. Ако не бяхме видели снимката, качена преди минути в профила й обаче, ние самите нямаше да я познаем. Промяната й е очевидна и драстична като тя все повече се слива и размива в масата.

Ново 20: Ще познаете ли, че това е Тита?! (вижте я тук)

Тита е потъмнила косата си, хванала е тен, а с джуките, слънчевите цайси и стойката не е с нищо по-различна от десетките силиконови гърли в нета. Отдавна прави впечатление, че откакто се набута в чалга редиците, Титка може и да няма музикален хит, но пък драпа да изглежда като колежките си в бранша.

Е, поне феновете й от мъжки пол могат да си отдъхнат, защото е видно, че тя не е бременна. Помним, че преди седмица се появиха нейни кадри от участие, на които тя е с ярко изразено и издуто коремче, което беше още по-впечатляващо под тясната рокля. Явно обаче това се е дължало просто на лошо храносмилане или нужда да посети двете нули, смеят се фенове.

Иначе Тита отдавна е казала, че е готова за дете, а има и подходящия мъж до себе си. Въпреки че почитателите й недолюбват особено гаджето й Недко Николов, тя е луда по него и твърди, че никой мъж не я е омагьосвал така.