И мекиците по морето се оказаха златни

Вероятно всеки от вас е чувал, че през последните години се забелязва сериозен отлив на туристи от родното Черноморие. Причините за това разбира се не са една и две.

Една от тях обаче несъмнено е, че на всяка крачка някой прави опит да излъже туристите.

А после се питаме защо туристите бягат от родното Черноморие... Ето защо!

За нагъл пладнешки обир в любимия му Созопол, съобщи потребител. Той се оплака в социалните мрежи, че е платил по 8 лева за порция мекици. Тъй като човекът е купил четири порции, това означава, че удоволствието му е струвало „скромните“ 32 лева.

Тук е мястото да отбележим, че всяка от порциите, съдържала по три броя мекици. Въпросната случка се е разиграла преди броени дни.

От публикацията става ясно, че „златните мекици“ се продават в бистро „Лотос“.

Факт е, че концесионерите на плажовете също друсат много сериозно летовниците за ползване на шезлонги и чадъри. Освен това паркирането на автомобила, без значение дали до квартирата, в която сте отседнали или пък в близост до плажа, не само е твърде солено, а и е почти мисия невъзможна.

Голяма част от хората, които все пак са решили да отдъхват по родното Черноморие споделят, че на практика от момента на отиването им в курорта, автомобилите се превръщат в недвижима собственост. Причината е, че веднъж, освободили мястото за паркиране, после едва ли ще намерите ново такова.

Източник: standartnews.com