Брат му Михаил Петров е единствения му наследник

Нова драма се заформи с богатството на покойния проф. Юлиан Вучков.

Оказва се, че солидните му банкови сметки, за които се носеха легенди, са почти празни.

Нова драма с богатството на покойния проф. Юлиан Вучков

Запознати издават, че спестяванията на иначе пестеливия интелектуалец, който се трудеше на няколко фронта и в същото време живееше скромно, далеч не са оправдали очакванията на брат му – актьора Михаил Петров.

Както вече стана ясно, именно той е единственият наследник на проф. Юлиан Вучков, при все, че двамата не се разбираха.

Дълго време след кончината му, актьорът не желаел да припарва до банката, за да провери какви са наличните авоари. Очевидно се е страхувал, че може да има задължения, които ще се наложи да плати.

Въпреки всичко обаче наскоро се престрашил да провери какви са наличностите. Категоричен е, че мълвата, която се носи, че проф. Юлиан Вучков му е оставил богатство в размер на поне половин милион, е абсолютна измислица. В този ред на мисли той дори припомни, че е имало периоди, в които брат му не е работил, за да получава някакви доходи, че да успее да спести такава колосална сума.

Михаил Петров развенча и мита за огромния апартамент на покойния проф. Вучков. Той уточнява, че в действителност жилището е едва 60 квадрата и допълва, че с такава големина са баните и тоалетните на заможните хора.

Източник: retro.bg