Обясненията й обаче не свалиха съмненията

Принц Уилям отново бе хванат в крачка.

След като неотдавна стана ясно, че двамата със съпругата му Кейт Мидълтън са в отворена връзка, този път той бе изловен да мърсува с… футболистка.

Става въпрос за футболистката на английския национал Джил Скот.

Скандал! Принц Уилям пак мърсува. Този път с…

Тя бе единствената от отбора, която получи гореща прегръдка от представителя на кралската фамилия. Това разбира се накара медиите на Острова да се зачудят дали принц Уилям няма афера с въпросната дама.

Прегръдката помежду им се превърна в най-коментираната. Тя се случи по време на церемонията по награждаването, след финала на Европейското първенство на Уембли, в който Великобритания победи Германия след продължение (2-1).

Британските медии припомниха факта, че принцът е президент на Английската футболна асоциация. Именно в качеството си на такъв той връчи медалите на английските футболистки в неделя. Това, което направи силно впечатление бе фактът, че докато принцът се ръкува с останалите футболистки, отношението към Джил Скот бе съвсем различно – прегръдка.

Джил обаче побърза да обясни, че историята им тръгва от случка от около преди десет години. Тогава двамата били на едно и също благотворително събитие, когато футболистката се подхлъзнала и случайно съборила принц Уилям на земята.

Към днешна дата тази случка вече е повод за шеги помежду им всеки път, щом се срещнат. Тогава той й казал, че няма жълти картони за този фаул.

Източник: lupa.bg