Хората веднага й скочиха, че една птичка пролет не прави

Нашенка разкри истината за родното Черноморие и остави всички без думи.

Тя отбелязва, че всичко това е пропаганда срещу цените по Черноморието ни от сорта на шопска салата за 18 лв. и цаца за 15 лв. и разкри истината.

Въпросната дама посочва, че никой не показва реални менюта в подкрепа на думите си и поради тази причина е сметнала за нужно да го направи.

Българка разкри истината за родното Черноморие и остави всички без думи (ФОТО)

Тя отбелязва, че показва реални цени от Равда, като в допълнение посочва, че снимката е направена на 30.07.2022 г. В този ред на мисли, вие преценете на кого да вярвате, посочва още дамата

На показаното от нея меню се вижда, че в действителност цените съвсем не са такива страшни. Така например кебапче и кюфте се търгуват по 1.80 лв. за брой, а цацата – 3.20 лв. за 100 грама.

Ако пък сте решили да хапнете голяма пица Маргарита, ще се разделите с 11 лв.

Има обаче и такива, които коментират, че от години посещават Равда и безспорно цените са завишени. Освен това им прави впечатление, че грамажът на порциите е по-малък в сравнение с предходни години.

Не липсват и такива, които отбелязват, че не посещават барове и закусвални. Поради тази причина залагат на студио с кухненски бокс, където сами си приготвят гозбите.

Източник: varna24.bg