Говори се, че Бен Афлек не е изтрезнявал, откакто подписа с Дженифър Лопес

След като преди 10-ина дни Бен Афлек и Денифър Лопес прибързано узакониха връзката си с граждански брак на пияна глава в Лас Вегас, двамата подготвят „истинска“ сватба, докато отдъхват с обиколна из европейските забележителности. В неделя Бенифър, както таблоидите наричат звездната двойка, пристигна в столицата на любовта – Париж, и се отдаде на круиз с лодка по Сена.

Изглежда обаче, че Бен Афлек или още не е изтрезнял от партито в Лас Вегас, или пие, без да спира, защото само 10 минути след началото на обиколката се просна на стол на палубата и потъна в дълбок алкохолен или наркотичен унес.

„Миришеше на уиски от 10 метра, уплашихме се да не се случи някой инцидент, докато се качва на борда“ – заявява пред в. „Сън“ служител на туристическата агенция, организирала тура.

Докато любимият й хъркаше, Дженифър Лопес се отдаде на задълбочена дискусия с екскурзовода и с интерес наблюдаваше красотата на френската столица, без ни най-малко да се притесни от безпомощното състояние на съпруга си.

Бен Афлек хърка пиян на лодка в Сена
На Бен Афлек не му е до красотите на Париж

Говори се, че дори в деня на подписването Бен Афлек е бил дрогиран до „козирката“ и едва ли е имал ясна преценка за развитието на нещата.