Все още се опитва да се отърси от неприятния спомен за престоя му зад решетките
Само няколко дни след предсрочното му освобождаване, телевизионният готвач шеф Андре Токев се изнесе от София.

Припомняме, че той лежа зад решетките, след като бе хванат за втори път да шофира в нетрезво състояние.

След изнасянето си от София, кулинарят се настанил при свой приятел в курортното градче Лозенец, откъдето наглеждал ресторанта си на „Перла бийч“. Там той е в компанията на съпругата си Мария.

Какво се случва с шеф Андре Токев след пандиза?

Туристи разкриват, че шеф Андре Токев гледа да не се набива на очи заради скорошната медийна истерия около предсрочното му освобождаване от затвора. Поради тази причина той се крие зад дегизировката на бейзболна шапка и слънчеви очила.

Според запознати той ще изкара поне седмица по Южното Черноморие, след което ще отпраши към Варна.
Според негови близки, той е отпрашил към морето не само, за да се отърси от неприятния спомен от престоя му зад решетките, а и по работа. За никого не е тайна, че там той стопанисва ресторант към плажния комплекс „Перла Бийч“ на Приморско, заедно с концесионера на плажната ивица.
При все, че шеф готвачът никога не е готвил лично в ресторанта, готвачите приготвят храната за туристите по негови изпитани рецепти.

Припомняме, че Токев влезе зад решетките в началото на годината, след като през ноември, миналата година, бе заловен да шофира пиян и с разкъсани гуми огромния си бял пикап.
Резултатът от алкохолната проба показа наличие на 1.9 промила алкохол в кръвта му.

С цел избягване на тежка присъда за повторното му задържане в нетрезво състояние зад волана (залавян е и през 2019 г. във Варна да шофира пиян), кулинарят предпочете да се разкае публично и сключи сделка с прокуратурата.
Така той бе осъден на десет месеца лишаване от свобода, но в крайна сметка съдът намали присъдата му с три месеца.

Администрацията на затвора в Казичене обжалва решението на магистратите и се наложи втора съдебна инстанция да потвърди неговото предсрочно освобождаване.
Мълвата носи, че от затвора в Казичене протестирали по-ранното му излизане, тъй като шеф Андре Токев отказвал да готви за администрацията на затвора и приготвял храна само за своите съкилийници.

При окончателното му освобождаване той коментира лаконично пред журналистите, че никога повече не би повторил тази грешка и си е взел поука.
Единственото, което поиска, е да бъде оставен на спокойствие.
Той се надява отново да има възможността да води свое телевизионно шоу, при това още тази есен. От bTV обаче до момента все още не са обявили дали ще го върнат на екран.
Източник: Уикенд