Тита показа ясно изразено коремче!

Тита е бременна! Тази новина взриви всички мрежи след участие на певицата, на което ясно личи добре оформеното й коремче. Христина Христова е облечена в дълга и впита по тялото рокля, която няма как да прикрие издутината в коремната й област. Моментално феновете започнаха да й честитят, както и да честитят на гаджето й Недко Николов, който оплодил любимката им.

Бомба: Недко Николов оплоди Тита! (певицата чака първо бебе - виж коремчето й)

Засега Тита не е обелила и дума по въпроса като, разбира се, остава и вариантът да не чака бебе, а просто да е напълняла. Нещо, което никак не личи от обработените и фотошопирани снимки, които пуска целенасочено в нета. Това, което се вижда на участието й обаче, е коренно различно.

"Може да е наляла някое килце или пък просто й се е ходело до тоалетна. Тогава коремчето ти се надува като на бременна и имаш чувството, че ще се пръснеш. А виждаме, че пее, милата. Не може да спре и да хукне до тоалетна", смеят се момичета в интернет. Кое е вярното, така и не можем да кажем към днешна дата, но скоро ще се разбере.

Бомба: Недко Николов оплоди Тита! (певицата чака първо бебе - виж коремчето й) - Снимка 2

Факт е обаче, че самата Тита неотдавна бе признала, че с Николов отношенията им вървят по мед и масло, живеят заедно в хармония и е готова да си имат бебе. "Не ме е страх от бременност и раждане, а и мисля, че е по-добре да родя, докато съм млада. После с детето ми ще можем да правим много повече неща заедно", философстваше Христова.