Бившата регионална министърка Лиляна Павлова ражда на 45 години

Бившата регионална министърка в правителството на Бойко Борисов и настояща вицепрезидентка на Европейската инвестиционна банка Лиляна Павлова очаква втора рожба. Второто дете на любимката на Борисов се очаква да се появи в края на септември или началото на октомври под знака на Везни – доверяват пред сайта Lupa.bg запознати с деликатната позиция на Лили Павлова.

Според информирани бившата министърка е в напреднала бременност и може би е в 7-ия месец. Тя живее със семейството си в Люксембург от 2019 г. Там учи и порасналата й вече дъщеря – София, която тази година навърши 15 години. Немалка ще е разликата между двете деца – отбелязва изданието. Същевременно обаче Лили не само очаква рожба, но и активно работи, въпреки че не е в първа младост.

Лиляна Павлова ражда на стари години
Лили Павлова очаква втора рожба през есента

Някогашната любимка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов ще стане майка на 44 години, малко преди да навърши 45 на 6 декември. С мъжа й Пламен Николов обаче са на върха на щастието и чакат с нетърпение появата на малкото вързопче през есента.

Само преди няколко седмици Лиляна Павлова посписа стратегически договор с финансовия министър в оставка Асен Василев. Те парафираха меморандум за разбирателство за подобряване усвояването на средствата от ЕС.

Източник: „Уикенд“