Булката на Благой Георгиев преди беше все ухилена, а сега...?!

Какво се случва и започнаха ли вече скандалите между младоженците?! Това питат директно потребители в нета, видели последните фотоси на Благой Георгиев и булката му. Докато Джизъса е перманентно захилен във вечната си избелена усмивка, то тази на Полина Спасова я няма. Къде и защо изчезна онова щастливо момиче, питат феновете Благой.

Започнаха ли кавгите: Булката на Благой Георгиев скри усмивката си! (защо посърна Полина Спасова - виж още)

Както знаем, футболистът заведе любимата си на Тасос, а с тях бяха и децата му от Христина Витанова. Някои обаче се оказаха наблюдателни и оповестиха, че Георгиев е настанил жена си в същия хотел, че и апартамент, в който навремето почиваше със Златка Райкова. Дали това е повод за лошото настроение на Поли, не е ясно, а може вече Благо да е започнал пак да "мята белтъци" по чуждо.

Има и друг вариант - булчето му да е сърдито затова, че след почивката им мъжлето й моментално реши да хукне към Белград за среща с авери. Благой пусна снимка, на която е на софра в мъжка компания, но знаем, че при него това е само проформа. Винаги след сладките мохабети идва ред и на десерта, който обикновено е в женски род.

"Благо, стегни се, защото невестата ти изглежда сърдита. Не е хубаво това. До вчера се смееше доволно момичето, а сега?! Да не вземеш да се разведеш по-бързо и от Мара Отварачката", бъзикат го в мрежата.