Меган Маркъл във война със сестра си: Пораснах единствено дете, нямам роднини! (Още за скандала)

Меган Маркъл се съди със сестра си сн. Инстаграм
0

Меган Маркъл на война със сестра си, Саманта я обвинява, че е излъгала за детството си

Меган Маркъл побесня и публично скочи срещу сестра си Саманта Грант. В интервюто си за Опра Уинфри, тя заявила, че е израснала като единствено дете. Саманта от своя страна избухна, че сестра й умишлено лъже, за да получи повече съчувствие и подкрепа от обществото. А по този начин съсипва репутацията на цялото им семейство.

„Тя се опитва да се изкара Пепеляшка, която е срещнала приказния принц и е станала принцеса. Това е лъжа. Израсна обградена от обич, грижи и близки. Никога нищо не й е липсвало“, твърди Саманта Грант. И допълва, че й е пуснало от злепоставящите лъжи на сестра й, която не се интересува от семейството им.
„Трудно може да си представим нещо по-субективно от представата за собственото детство. Госпожа Маркъл никога не е отричала генетичните си роднини. И в разговора с госпожа Уинфри тя сподели какво субективно усещане е имала. Не може да се твърди, че изказването й е имало за цел да обиди генетичните й роднини от страна на баща й“, заявиха още адвокатите на Меган.

В момента сестра й Саманта Грант я съди за умишлено разпространени лъжи и злепоставяне на семейството. Двете сестри са в ужасни отношения откакто Меган обяви връзката си с принц Хари. Според запознати, войната обаче е от по-отдавна. И този път по-голямата сестра има шанс да натрие носа на американската херцогиня.

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.