Скандал: Бунтове срещу маските в София и Пловдив! (още подробности)

With the spread of coronavirus between people, more and more are wearing face masks in public places
16

София и Пловдив на бунт срещу „маскирането“!

На бунт срещу „маскирането“ на закрито и основно в градските автобуси се вдигнаха граждани от столицата и Пловдив. Знае се, че от понеделник маските отново станаха задължителни като изключение засега правят само хранителните вериги. На други места като транспорта, клиниките, дрогериите, аптеките и прочие, има наредба за носенето им.

Има и глоби, които явно не плашат хората, тъй като нахъсана пловдивчанка разтръби в мрежата, че дори можело да се заведе колективен иск срещу „агресорите, налагащи тези парцали“. Първи в нета избухна Пловдив като се появиха статуси и мемета с бунта на филибелии, който трябвало да бъде пример за цялата държава.

Днес стана ясно, че и софиянци масово отказват да се обезопасят с маските и пътуват дори в претъпканите рейсове без „парцалите“, които им пречели на дишането и от тях щели да развият белодробни заболявания. Разбира се, има и хора, които надлежно се пазят и спазват указанията, но все още са малцинство.

„Лошото е, че се карат и тръгват на скандал с кондуктори и контрольори, които си спазват задълженията просто. Нито глоби ги тревожат, нито друго. Множат се и тези, които ясно заявяват, че са антиваксъри и никой не бил в състояние да отнеме „свободите“ им, както се изразяват“, коментират кондуктори.

16 коментара
 1. Анонимен казва

  пишете на български ,какви са тия мемета ,сторита.

 2. Гневна казва

  Абе, тая статия е пълен боклук!

 3. Или казва

  Да аз съм да се махнат маските само на хора който имат ваксина да не носят маски в дрогерии аптеки и градския транспорт.

 4. Х казва

  Някои от столичните автобуси нямат дори и климатик.А днес бе 36+ ..Това към пишман журналистчето с кокошия мозък,дето е написало „статията“.. А тетките контрольорки ,дори не си струват коментара..Всеки с повече от 2 грама мозък,знае какво да им каже,че да си свият перките и да му се разкарат от главата..Глоби ли?? Страх за някви кирливи 300 лв,дето и тях няма да платя,щото няма и банков сметка по която да преведа прите нито на какво основание да бъде извършен преводът..Даа,доообре ! Тате каза,че ще ми купи колело. Ама
  друг път.

 5. Анонимен казва

  Правилно не сме овце

 6. Нели казва

  Дори проф. Чорбанов призова хората да не носят маски заради риска от бактериални и други инфекции в жегите! Това към пишман журналиста сътворил статията. И да хората видяха че маските не пазят и носенето им е безсмислено. Цинизъм е че издалите заповедите за носене на маски не са и помирисвали градски транспорт, камоли да го ползват редовно, та да имат поне бегла представа какво му коства на обикновения човек да спазва тъпите им указания при 35+ градуса! Не само бойкот, но накрая ще играе и тоягата ми се струва!

 7. Сериозен казва

  Не на маските! Това са пълни глупости, това е геноцид! Заробване! Няма смъртоносна пандемия всичко е сценарий! Не се поддавайте на манипулации!

 8. Анонимен казва

  За какви маски бълнуват сороидите ,скоро ще зайграе сопата .

 9. House M.D. казва

  Аню (Кунчев) е пасивен гей.

 10. Анонимен казва

  Защо като са ваксинирани да не са хванали Бога за рога и мене за х**я

 11. Анонимен казва

  Браво София и Пловдив. Скоро и в цялата страна. Не трябва да даваме на някакви парцали да ни накарат ние да си слагаме парцали.

  Не щеме ний богатство,
  не щеме ний пари,
  а искаме свобода,
  човешки правдини!

  Припев:
  Напред! Напред!
  Напред да вървим!
  България от робство
  да освободим!

 12. Анонимен казва

  Viski vaksinirani s trenta doza go preboledyvaxa v Italia

 13. Анонимен казва

  Никакви намордници! Стоп на гаврата с народа! Ние не сме роби, а свободни граждани!

 14. Без маска казва

  Толкова елементарно скалъпена статия от профан скоро не бях чела. Никакви маски! На когото му липсва мозък ако ще и с каска да ходи! Продажни журналя…заработващи миризливи хартийки!

 15. Г. П. казва

  Аман от птлните с микроби парцали… аз като асматик едва успявам да изтрая 5 спирки с рейса докато сляза. Задъхвам се и ми прилошава от липсата на кислород. Носенвто на тия бактериални развъдници е безумие меко казано, а и изобщо не пазят 🤮🤮🤮🤮🤮

 16. Иван казва

  Авторката,слагай си намордника,за да докажеш,че си послушна.Па дано на оня свят ти вдигнат мисирковата заплата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.