Георги Семерджиев обитава самостоятелна килия в ареста, за да не бъде линчуван от други бандити

Дрогираният джигит Георги Семерджиев, който уби две млади жени в София, е чакан като Дядо Коледа в Софийския затвор от над 15 дилъри на дрога, които са тикнати зад решетките след негови показания.

Според думите им Семерджиев ще изкара кошмарен затвор, когато бъде осъден ефективно и облече пандизчийското райе. В зандана е пълно с натопени от него наркодилъри на конкуренцията му от бандите на Ради Ланеца и Паяка, които бяха разбити от полицията през 2019 г.

Наркодилъри готвят линч на Георги Семерджиев в затвора
Престоят в затвора ще бъде кошмарен за Семерджиев

Твърди се, че именно Георги Семерджиев е издал на ГДБОП тайния склад за дрога на Паяка в столичния квартал „Красно село“, който беше ударен преди 3 години и в който ченгетата откриха над 100 кила наркотици и внушителен боен арсенал. Част от арестуваните тогава наркодилъри вече търкат затворническите нарове с присъди между 5 и 7 години. Засече ли се с тях в затвора, Семерждиев, не го очаква нищо добро.

Откакто бе арестуван и въдворен в ареста, Георги Семерджиев обитава самостоятелна килия. Според запознати надзирателите получили инструкции да не вкарват дрогирания джигит в килия с други арестанти от съображения за неговата сигурност.

„Влезе ли в затвора, жив няма да излезе“ – заканват се пандизчиите.

Източник: „Уикенд“