Министър-председателят в оставка, за когото се разбра, че е прилапал плаж Корал разпуска там със законната си половинка, нехаейки за кризите, които тресат страната

Кирил Петков напук на всичките скандали и кризи, които се вихрят в България реши да си вземе почивка.  И то на нашето море, на плаж Корал, за който скоро се разбра, че си е присвоил.

Това стана ясно от снимки, публикувани в профила на таткото на Петков, който побърза да се похвали със сина си и семейната му идилия.

Преди няколко дена се появи информация в медиите, че Петков в компанията на баща си и още няколко други, които са членове на „Кръга корал”  си уредили от Министерството на екологията в лицето на министър Сандов да обяви плажа за защитена територия където да къмпингуват безплатно.

От кадрите се вижда, че това е станало факт, след като премиерът в оставка е завел цялата си фамилия – и дъщерите си и половинката си.

Кризи, а? Кирил Петков надяна късите гащи и заведе Линда на море (Семейството почива на собствения си плаж Корал – Снимки) - Снимка 3
Постът на таткото на Кирил Петков

Таткото на екс министър-председателя обаче от вълнение допусна малка правописна грешка като вместо изложба, написа”излойба” .  Но му е простено, възрастен човек е, пък се и тревожи за чедото си.

Източник: Блиц