Шеф Мариела Нордел определя срещата си с Ванга като съдбоносна

Срещата с пророчицата станала през 1994 г. и тя преобърнала живота на Мариела Нордел на 180 градуса. По това време Нордел се определя като „щура мацка“, макар че определението „щура“ едва ли покрива подвига за един ден да блъснеш линейка, а след това и полицейска патрулка в САЩ. Фаталният ден е 4 септември, 1994 г. Колите избухнали в пламъци, а произшествието снимали дори журналисти от CNN. Те отразявали бягащите към Щатите кубински мигранти, но се озовали близо до мястото на инцидента.

Мариела Нордел: Срещата с Ванга промени живота ми!
Шеф Нордел крие буйна младост

Усетила, че в живота й се случва нещо нередно и че губи контрол на нещата, Мариела Нордел веднага си купила самолетен билет за България през Мексико. Летяла 36 часа и пристигнала в София в 3 часа през нощта. Веднага потеглила с кола за Рупите. Там преспала в автомобила си, но когато се събудила се озовала сред още поне 500 души чакащи. Дала 100 долара дарение, за да пререди другите.

Когато я посрещнала, Ванга й се разкрещяла затова, че прередила другите. После взела захарчето и започнала да говори бързо неща свързани със съдбата на Нордел. Самата тя избухнала в сълзи. Ванга й казала да промени живота си, ако иска въобще да остане жива. Пророчицата й заръчала всяка година да дава гурбан на Гергьовден.

След като я послушала, Мариела признава, че животът й се обърнал. Ванга я била спасила.

Източник: „Уикенд“