Естрадната ни прима се уплашила, че в мемоарите си Янчо Таков може да разкрие пикантни подробности от съвместния им живот

Легендарният журналист, създател на най-голямото тв предаване в соца „Всяка неделя“ Янчо Таков, започна да описва мемоарите си. Книгата възнамерявал да издаде догодина, когато навършва 85 години. Настръхнала от този факт обаче била бившата му жена Лили Иванова, която се опасявала, че някои тайни от общия им живот ще излязат наяве.

Янчо Таков се е зарекъл да не спестява нищо от историята си. Той щял да разкаже за родителите си – баща му Пеко Таков беше висш социалистически функционер, за престоя си зад решетките, за брака си с Лили Иванова, както и други истории от живота си.

Защо Лили Иванова плаши бившия си мъж Янчо Таков със съд?
Лили Иванова до мъжа си Янчо Таков и до свекъра си Пеко Таков

За брака на Лили Иванова и Янчо Таков се знае, че е бил кратък – едва 2 години. На сватбата им кумували обаче Червената принцеса Людмила Живкова и мъжът й Иван Славков-Батето. Лили и Янчо се развеждат през 1975 г. След развода обаче примата запазва семейния им апартамент на ул. „Оборище“ за себе си и до ден днешен си живее там.

Според запознати Лили вече изпратила предупреждения към бившия си да внимава какво пише. Друг е въпросът дали човек като Янчо Таков може да бъде плашен със съд и дали той ще се съобрази с тази заплаха.

Източник: „Уикенд“