При челен сблъсък между  2 коли пет трупа,сред които и две невръстни дечица

Пет човека са загиналите при ужасната катастрофа, която се случи вчера на пътя Плевен-Ловеч, алармират от МВР.

Истинска драма се разиграла малко след 14 часа. Когато челно се удрят 2 коли, и двата автомобила с плевенска регистрация. Единият е Фолксваген-Голф, шофиран от водач на 60 от село в Плевенско, а другият е Опел, управляван от мъж на от 31.

В резултат на силния сблъсък водачът на Фолксвагена и момченце на годинка са загубили живот си. Ранена е една жена на 51, която е откарана веднага в болница.

От Опела-а жетвите са три – шофьорът, негова спътница, която е 54-годишна и пътуващото с тях малко дете на около година.

След първоначалното разследване става ясно, че участъкът на пътя е равен, не е било предприето рисково изпреварване и се смята, че може би причината за катастрофата е някакъв проблем от здравословно естество.

Пътните експерти са установили още, че в единия от автомобилите е било налично специално столче за возене на дете, докато в другия е липсвало. 

По-късно се установи, че по-младият мъж и неговия син на 7 месеца, които загинаха са пътували с останалите си спътници за Троянския манастир. Там е трябвало бебето да бъде кръстено в четири и половина след обяд, казват от манастирската канцелария.

Източник: Дарик.нюз