Българският зет Ваня Джаферович намекна, че сменя Наум Шопов като водещ на „Ергенът 2“

Ваня Джаферович привлече вниманието към себе си, като отвори дума в социалната мрежа, че влиза в шоуто „Ергенът“. Веднага се породиха спорове дали той ще е на мястото на Виктор Стоянов и ще ухажва хубавици, или ще вземе ролята на водещия Наум Шопов. Втората версия е много по-вероятна, предвид това, че Ваня отдавна е щастливо женен, пъки и за позицията на ерген вече се е кандидатирал актьорът Филип Буков.

„Влизам в „Ергенът“ – гръмко обяви Ваня Джаферович и после плахо добави, че съпругата му Жени още не знае за това. Много е възможно обаче бившият футболист да стане водещ на интернет изданието на формата, както направи това за „Сървайвър“. Джаферович вече се оправя с тв техниката и с монтажа и вече знае как да представи за феновете новото шоу в интернет пространството.

Какво общо има Ваня Джаферович с „Ергенът 2“

Като водещ Наум Шопов не получи кой знае какво одобрение от зрителите, така че продуцентите навярно търсят ново лице. От Би Ти Ви засега не са обявили официално и кой ще облече костюма на новия ерген. Изтече информацията, че над 4000 родни красавици напират да влязат във формата. Напливът се дължи само на амбицията за популярност, тъй като „момите“ не получават хонорар за участието си.

Източник: „Уикенд“