Според адв. Людмил Ангелов делото ще се влачи години

Готови са резултатите от кръвните проби на убиеца Георги Семерджиев, отнел живота на две невинни жени при жестокото меле, причинено от него в столичния квартал „Лозенец“.

Резултатите от кръвните проби на Георги Семерджиев показват, че…

Източници от разследването разкриват, че в кръвта на уличения като двоен убиец, е имало метаамфетамин.

Няколко дни бяха нужни на лабораторията, за да изготви назначените изследвания, които обаче показват по неоспорим начин, че в организма му е имало от забраненото вещество метаамфетамин.

За никого не е тайна, че Георги Семерджиев е рецидивист не само зад волана. Междувременно вероятно си спомняте, че стана ясно, че заради множеството му нарушения, шофьорската книжка му е била отнета още преди осем години (през 2014 г.). Освен това многократно е шофирал под въздействието на наркотични вещества и алкохол.

За съжаление това далеч не е първия случай в страната и, а и едва ли ще е последният такъв. Преди две години Кристиан Николов помете журналиста Милен Цветков, докато изчакваше с автомобила си на червен светофар и го уби. Той също бе седнал зад волана след употребата на алкохол и коктейл от наркотични вещества.

В ефира на БНТ по-рано днес адвокат Людмил Рангелов прогнозира, че делото срещу Георги Семерджиев може да продължи с години, предвид факта, че е нужно да бъде направена сложна експертиза за взаимодействието между отделните участници с таксито, асансьора и колата му.

Източник: blitz.bg