Зоран се кълнеше, че обожава Силвия Петкова, а какво излезе?!

Силвия Петкова оповести раздялата си със своя мъж Зоран Петровски преди около седмица като го направи публично в нета. Актрисата обаче спомена, че причина за разлъката няма, просто така ставало в живота... дрън-дрън. Както и тогава писахме, причина има винаги и за всичко, оказа се, че и тук също.

Взрив: Зоран напусна Силвия Петкова заради Анелия от "Сървайвър"! (виж още)

А причината за краха на над десет годишната им любов е повече от банална и прозаична - друга жена, по която Зоран, типично по мъжки, си изгубил акълЯ. Вече сигурно предполагате, че дамата ще да е някоя от "Сървайвър", където Петровски прекара няколко месеца, а и спечели голямата награда. Ако мислите така, ще се окажете и прави - става дума за русокосата Анелия.

Самият Зорна пусна снимки с Анелия, с която са заедно на море - в Черноморец. Видимо се забавляват и са доста близки... после обаче Петровски учудващо изтри фотосите, явно скастрен от самата Силвия. "Коя жена ще търпи това?! Имат и дете. Бива ли да резили семейството и себе си като се показва така явно с любовницата", коментират в мрежата.

Снимките обаче стоят още в профила на Анелия, като тя няма намерение да се подчинява на желанията на бившата жена на любимия си. Дали прави на инат и ще се заформи ли допълнителен скандал, предстои да узнаем скоро.