След сватбата: Булката на Благой Георгиев разочарована от решението му! (ето защо + СНИМКИ)

2

Полина Спасова хич не е доволна от постъпката на Благой Георгиев!

Младата невеста на Благой Георгиев преживя първото си разочарование и то само дни след сватбата й с футболиста. Полина Спасова (вече Георгиева) не е доволна от решението на мъжа си, но си трае, какво да прави… Особено, когато става дума за децата на спортиста. Оказа се, че вместо на дълъг и усамотен меден месец на романтично кътче, Джизъса реши да води първородните си наследници на море.

Да, става дума за децата му от Христина Витанова – Давид и Йоана, с които той се пусна в мрежата, видимо забавлявайки се. Сещате се, че Полито е с тях и се сещате също така, че едва ли е на седмото небе и прелива от умиление. От друга страна обаче тя трябва да го играе щастлива и да се къса от чувства на обич към децата, които не са нейни.

„Няма какво да се лъжем, малко са жените, да не кажем, че няма такива, които с охота ще приемат, че и ще плеснат с ръце меденият им месец да бъде с „деца на море“ и то не техни. Ясно е, че Полина не е майка на малчуганите и се дразни от вниманието на Благой към тях, защото го иска само за себе си. Но си кротува и се хили“, коментират запознати.

Знаем, че освен двете деца от Витанова, Георгиев има син от татарката Омерова, както и още един син от Русата Златка. Последната е на почивка с детето и новия си – арменеца Карен, а тримата видимо се забавляват от сърце.

2 коментара
  1. Мила казва

    Браво на автора, успя да ме насмее ! 😂

  2. Дарина казва

    Да,Златка е на почивка с новия и детето,и до като Полито не и е хубаво,че е с децата на Благой то арменица не спи от емоция,много е щастлив че е със Златка и детето което не е от него,сега ще играе на баща вместо да разчепва “кроткото Злати” ще играе със сина и….Абе вие нормални ли сте!?Спрете да пишете тъпотии,че вече започвате да ставате много пошъл сайт!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.