Никога не пропускала тази дата

Запознати издават, че Корнелия Нинова е била на тайно посещение в родната Мизия.

Причината за тайното посещение била годишнина от смъртта на родителя й Петър. На 4 юли се навършили седем години от неговата кончина, издават съседи на Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова на тайно посещение в родната Мизия заради…

Те разкриват, че колкото и натоварен да е графикът й, никога не пропуска да посети родния си край на тази тъжна за нея дата.

Социалистката изгубила родителя си след дълъг престой в „Пирогов“. Той бил с тежко заболяване и въпреки усилията на медиците, не могли да го върнат обратно към живота. Така няколко месеца по-късно, баща й издъхнал.

Близки до семейството разкриват, че Корнелия Нинова имала много силна връзка с родителя си Петър Минков. Именно с него споделяла всички радости и несгоди в живота. В същото време обаче отношенията с майка й били на приливи и отливи.

Отново от разкази на запознати става ясно, че навремето червеният лидер много се притеснявала как ще реагират родителите й, когато припознала синята идея и станала протеже на Иван Костов.

Спасил я само фактът, че по документи не била член на СДС. В противен случай баща й веднага щял да вземе мерки. Дори самата тя потвърди тази информация преди години.

Източник: retro.bg