Причина за това стана поредният нарушител

Водещия на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев побесня в ефир.

Това, което разгневи водещия до такава степен, че направо го изкара от равновесие бе това, което видя в прякото включване.

Виктор Николаев побесня в ефир и… (ВИДЕО)

Репортер на Нова тв се включи пряко от Подбалканския път, където тече полицейска акция. Тя се осъществява на отсечката Сливен Ямбол, която е една от най-натоварените. Освен това там често стават катастрофи, които вземат жертви.

От разказа на репортера стана ясно, че спреният за проверка шофьор се оказал без книжка. Поради тази причина органите на реда веднага свалили регистрационните номера на автомобила му.

Това, което е шокиращо в случая и изкара извън нерви Виктор Николаев, бе фактът, че до него се возила бременна жена.

Заради това, че виновният „шофьор“ отказа коментар пред репортера на Нова тв, Виктор Николаев се вбеси още повече.

Той отбеляза в ефир, че са го докарали дотам, че да се чувстват неудобно, че притесняват „горкия водач с бременната“ и то при положение, че е налице пълно безобразие.

Виктор Николаев настоя репортерът да покаже лицето на неправоспособния водач и изригна защо винаги са в ситуацията да показват лицата им едва, след като убият някого.

В заключение той добави, че неправоспособният водач има право да откаже да бъде сниман, а в същото време всички ние трябва да се молим да де ни блъснат челно при изпреварване в различни ситуации возачи без книжка.

Източник: blitz.bg