Кръчмарят-политик Васил Иванов с мафиотския прякор Лучано видимо се състари

Няма и помен от онзи наперен министър със стройна фигура, стилен костюм и луксозни чепици, обути на бос крак, както го виждахме преди 20-ина години в ролята му на спортен министър в кабинета „Саксобургготски“. Макар и не много възрастен – на 58 години Васил Иванов-Лучано толкова се състари и прегърби, че трудно може да бъде разпознат в този запуснат вид.

Онзи ден папараци засекли Васил Иванов-Лучано на среща вероятно с бизнес партньор в столично заведение в центъра. Бившият спортен министър бил облечен сравнително сносно, но видът му издаваше лошо здравословно състояние. Или пък прекаляване с храни и алкохол в хедонистичен стил...

Лучано съвсем грохна
Лучано съвсем се запусна

Иванов си беше поръчал бира и салата и жадно гълташе от любимата си напитка. Той е такъв ценител на бирата, че дори си е направил колекция от над 400 вида. Прекомерната употреба с тази напитка естествено води до голямо шкембе, което е в наличност при Лучано. При него обаче прекомерната употреба на алкохо е дал и друг негативен аспект – оставила го е почти без зъби. Така страните му хлътнали по старчески и Иванов качил видимо още 10 години над възрастта си.

Васил Иванов-Лучано е сравнително богат човек и е чудно, че се е занемарил до такава степен. Навремето той твърдеше, че е пръснал цялото си състояние по бившите си жени и се заричаше, че никога вече няма да надене брачната халка.

Източник: „Уикенд“