Аверката на убиеца Георги Семерджиев и любовница на бизнесмена с криминален уклон Християн Петракиев - фаталната Джорджия Димитрова, натопила най-голямата фирма за луксозни имоти у нас Unique Estates в грозен скандал с проститутки.

Припомняме, че бандата на престъпния дует Георги Семерджиев и Християн Петракиев е извършвала престъпления почти по всички членове на наказвания кодекс. Освен с измами, кражби на МПС, пране на пари и данъчни престъпления, дуото бандити е пласирало наркотици и проститутки на територията на две районни управления в столицата. Под района на 4-то и 1-во РПУ на СДВР бандата на убиеца Георги Семерджиев е продавала амфетамин и кокаин. На върха на криминалната структура са стоели Християн Петракиев и Георги Семерджиев.

Сводницата Джорджия набърка Unique Estates в схема за набиране на проститутки. Върти тайни оргии в луксозни имоти на фирмата

Петракиев е бил “бялата якичка” в схемата, като предимно отговарял за снабдяването със свеж финансов ресурс и прането на парите от престъпната дейност. Същият имал богат опит в тази сфера, придобит покрай бандите, на които чистил ДДС. Ролята на татуирания наркоман Семерджиев е била по-скоро силова, твърдят полицаите. Групата предлагала и по-висок клас женска плът. За този сегмент отговаряла любовницата на Християн Петракиев – Джорджия Димитрова, казват полицаите.  Разкрепостената девойка познавала доста засукани красавици, които били готови на всичко за пари.

В знак на благодарност зализания мачо Петракиев я отрупал с подаръци. Освен Ролекс за 20 000 евро и гривна от “Картие“ за 15 000 евро, палавата банскалийка получавала и солидни отчисления от сивия бизнес.

Разтропаната бръмчалка от Банско се води брокер на елитната агенция и има за задача да продава на богати нашенци и чужденци първокласна недвижима собственост - просторни мезонети, баровски пентхауси и приказни хасиенди с лични басейни и голф игрища. За всяка продажба смуглата хубавица прибира 3% от стойността на сделката, което за имоти от подобен ранг се измерва в десетки, а понякога и стотици хиляди левове комисионна.

В нейния случай обаче брокерската дейност била параван за нечистите деяния на любовника й Християн Петракиев и убиеца от бул. Черни Връх Георги Семерджиев. Джорджия била вип-маман на ОПГ-то и набирала млади момичета за проститутки и разносвачки на дизайнерската дрога "кристал", която е тотален хит сред родния елит.

Оправната сутеньорка хитро използвала позициите си в Unique Estates за да предлага силиконовата си плът срещу заплащане на дашните клиенти, които знаели, че ако купят  луксозен имот от нея ги чака пълна програма, а за наеми госпожицата извъртала бърза "свирка с екстри".

Покрай брокерството Джорджия била създала як списък с богати мераклии, на които лично носела от "кристала" директно в домовете, които им била продала.

Върхът на наглостта на банскалийката обаче била идеята й да прави "кристални партита" в баровските вили, за които имала ключ. На шефовете си обяснявала, че ще организира презентационно парти за демонстрация на обектите и ще кани фрашкани с пари чужденци. Босовете на Unique Estates с готовност поемали разходите за кетъринг, които шафрантията завишавала тройно и четворно.

Вместо изискано соаре, домовете на Unique Estates ставали терен за развратни наркомански оргии с главни действащи лица официалния й любовник Християн Петракиев и Георги Семерджиев, който персонално носел скъпата дрога. На явките присъствали курветините от каталога на Джорджия, които се раздавали на макс в груповите изпълнения, а не рядко задигали портфейлите и часовниците на мъртвешки дрогираните гости.

За карък на Джорджия, зверската катастрофа на Георги Семерджиев осветила мръсните й хобита, а покрай разследването ченгетата започнали да душат и около босовете на Unique Estates, тъй като техните телефони "светнали" във веригата от свързани с престъплението лица.

В момента прокурори и следователи ровят дали Джорджия е "чукала частно" зад гърба на високопоставените си шефове, или собствениците на Unique Estates също са съпричастни към търговията с плът и пласирането на елитната дрога "кристал", коствала живота на двете невинни момичета, премазани от джипа на Семерджиев.

Източник: pik.bg, mreja.bg