Той разкри какво е видял в автомобила на провинилия се

Един от емблематичните водещи в ефира на Нова тв – Румен Бахов, изби рибата с грозната постъпка, която сътвори.

За никого не е тайна, че Румен Бахов води рубриката „Пълен абсурд“. По-рано днес той предупреди, че ще премине границите на доброто възпитание. Причината за това стана спипания снощи шофьор, който е седнал зад волана на автомобила си с 5.11 промила алкохол.

Румен Бахов взриви ефира на Нова тв с тази грозна постъпка

Водачът бе задържан от органите на реда, а управлявания от него автомобил – оставен на улицата, без регистрационни номера.

В ранното утро на днешния ден, Румен Бахов се появи на мястото, на което нарушителят е бил задържан. По време на разговора му с органите на реда на зрителите им направи впечатление, че тв водещият оглежда автомобила на провинилия се.

Малко след това, Румен Бахов заяви, че ще престъпи границите на възпитанието си и ще погледне какво има вътре в колата. Няколко секунди по-късно той разкри пред зрителите, че до седалката се вижда бутилка с вода. Нищо не показва, че водачът зад волана е бил толкова наквасен, заключи Бахов.

По-рано днес колежката му – синоптичката Лора Георгиева пък събра погледите на всички с възкъсата поличка, с която лъсна в ефир. Вероятно мнозина са пропуснали прогнозата за времето на фона на разкриващата им се гледка.

Източник: blitz.bg