Майка й твърди, че не се чувства добре

Мнозина не могат да повярват какво се случва със скандалната полицайка Симона Радева, чието име бе забъркано в бруталното меле, причинено от Георги Семерджиев.

Припомняме, че проваленият футболист отне живота на две млади жени – на 22 и 26 години. В същото време стана ясно, че Семерджиев е с над 50 криминални регистрации.

Не е за вярване какво се случва със скандалната полицайка Симона Радева след катастрофата

Оказва се, че след тази случка полицайката Симона Радева е спряла да излиза от дома си. Твърдяла, че не се чувства добре и категорично отказва да разговаря с когото и да било.

Това разкри лично майка й Бистра в ефира на Нова тв.

Очевидно това е и причината Симона Радева да изтрие профилите си в социалните мрежи. Майка й категорично отрече Симона да е пътувала в автомобила на Георги Семерджиев, който се разцепи на две след бруталния удар.

Тя твърди, че ако човек се вгледа добре в снимките на колата на Георги, ясно се вижда, че дясната й страна е смазана. Според специалисти, ако на това място се е возил човек, той вече нямаше да е между живите, твърди Бистра Радева.

Категорична е, че дъщеря й не е имала интимни отношения с Георги Семерджиев, но в същото време дори не знае дали двамата се познават. Не може да отговори и на въпроса защо в такъв случай името на щерка й бе замесено в адското меле.

Източник: blitz.bg