След раздялата е изпаднала в минорно настроение

При все, че Дарина Радева е президентска дъщеря, в живота й далеч не всичко е цветя и рози.

Оказва се, че към днешна дата Дарина Радева преживява поредната любовна мъка.

Неотдавна студентката от НАТФИЗ скъсала с приятеля си Йоан Георгиев. Припомняме, че двамата бяха заедно почти година и демонстрираха доста силни чувства един към друг.

Връзката им обаче приключила типично по балкански – с гръм и трясък. Мотоциклетистът и щерката на Румен Радев дори не желаят вече да чуват един за друг.

Гръм в рая! Какво се случва с Дарина Радева?

След скандала, младежите се заличили в социалните мрежи в знак на непоносимост един към друг.

Така и не става ясно обаче дали причината за раздялата им е в появата на трето лице във връзката или ревността на Йоан към красивата Дарина. За никого не е тайна, че президентската наследница обича да провокира с ексцентрични арт снимки в социалните мрежи, държи на приятелите си и често купонясва със своите колеги от НАТФИЗ.

Докато бяха заедно, двамата постоянно се подкрепяха – Йоан посещаваше представленията й, а тя го мотивираше в спортната му кариера.

Припомняме, че докато бяха заедно, президентската щерка направи изключително мил жест за любимия си – посвети му романтична песен, към която засне дори и клип.

Запознати издават, че след раздялата, Дарина Радева е изпаднала в минорно настроение и теши мъката си с баладични песни.

Източник: retro.bg