Волен Сидеров отново избухна – заради полицайката в случая с убитите в катастрофа на „Черни връх“ (ВИДЕО)

3

Защо не е задържана Вашата служителка Симона Радева? Защо не отговаря пред закона? С тези въпроси и някои нецензурни думи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се появи в I РПУ в София и действа в стил съдия „Линч“***. В какво състояние беше политикът всеки може да види във видеото.

В стил „защо, защо, защо“, Сидеров провокира и поиска среща с ръководителя на I РПУ. Твърдият отговор – началникът е в среща. Но лидерът на „Атака“ не се отказа и поиска Симона Радева да излезе и да отговори „защо е убила две млади момичета“? Последва и нова серия въпроси от Сидеров: „Може ли да ми дадете и на мен полицейска палка и буркан“? А събрали се с него представители на медии поискаха да знаят наистина ли Радева е дала достъп до полицейски чатове на Семерджиев.

В крайна сметка Сидеров беше прибран в РПУ-то, а репортерът на отдавна покритата със срамна слава агенция ПИК Ива Николова и няколко нейни колеги почнаха да чукат на затворената врата и да питат къде е бил отведен лидерът на „Атака“. Припомняме, че през годините Сидеров многократно е имал такива изпълнения. Може би най-известното е нахлуването му в НАТФИЗ, когато получи и юмрук в лицето. Сидеров има и 2 години пробация заради 5 присъди за хулигански деяния – още през 2016 година, когато беше депутат.

Той беше осъден за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай за инцидента на летище Варна.

*** Капитан Уилям Линч (William Lynch 1742 – 1820) е плантатор от Вирджиния, за когото си смята, че е източник на термина „линчуване“ и „Закон на линч“. Терминът „линчуване“ и въвеждането на т.нар. закон е използван през 1782 г. от бележития гражданин на Вирджиния Чарлз Линч. Чрез него той описва действията на Уилям Линч, които предприема против англичаните и роялистите по време на Американската война за независимост. Заподозрените били съдени без официален съд, без презумпция за невиновност и често без изобщо да им бъде давано право на защита, камо ли адвокат. Признатите за виновни най-често били обесвани или губели имущество – без право на обжалване.
Източник: Актуално

3 коментара
  1. Ани казва

    Пикльовците от Пик питат къде са отвели дрогирания палячо. На разстрел. Или в лудницата. И двете стават.

  2. Васко Спасов казва

    Ани него незнам къде со го завели!Ама виж тебе знам къде искам та заведа я на някой хотел на морето,я на някой плаж познай!

  3. Васко Спасов казва

    И познай кво ши прайм!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.