Набира все по-голяма скорост

Нов вид ол инклузив набира скорост по родното Черноморие.

Бармани с дългогодишен стаж, които имат наблюдение над нещата твърдят, че туристите изпиват 10-тонна цистерна с алкохол за сезон.

И тук идва опасната част – масово хотелите по родното Черноморие предлагат фалшив алкохол.

Внимание! Нов вид ол инклузив по родното Черноморие може да ви коства живота

Именно от този алкохол печели най-много ол инклузивът, крепящ се на ядене и пиене на корем. Нелегални производители, бълващи фалшивите напитки, задоволяват търсенето на собствениците на крайбрежни заведения и хотели.

Барманите издават, че 700-милилитрова бутилка с фалшива водка излиза на цена от 1-2 лева, а шише „отлежало марково“ уиски се търгува на цена от 4-5 лева. Сами се досещате, че ако тези цени са повече от нереални, ако алкохолът не е фалшив.

Тази нова мода бе въведена от третокласните хотели на Слънчев бряг. По този начин привличат множество туристи, които са почитатели на алкохола, но пък за сметка на това не държат на храната. Новият вид ол инклузив е наречен „ол инклузив дринкс“

В цената е включена нощувка и пиене на корем за цялото време на престоя.

На практика на разположение на туристите или нашенците е мокър бар с неограничена пиячка. Храна и безалкохолни напитки обаче не се предлагат.

Колкото и изненадващо да ви звучи, нестандартният ол инклузив е доста печеливш ход за малките и неатрактивни хотели по родното Черноморие.

Той обаче крие сериозни опасности, дори и за живота ви.

Източник: blitz.bg