Намалената цена на хляба е поредният балон

Лидерът на червените редици Корнелия Нинова вбеси обществото с поредната нагла лъжа.

Вероятно си спомняте, че в съботния ден Корнелия Нинова се е събудила с прозрение, което обаче се оказа в сферата на фантастиката. Прозрението й бе свързано с това, че видите ли хлябът в страната е поевтинял и то забележете с цели 20%.

Корнелия Нинова вбеси обществото с поредната нагла лъжа

Тогава тя заяви гордо, че цените на насъщния са били намалени с 20% след нулевата ставка на ДДС за брашното и хляба.

Дори подчерта, че предложените мерки вече са дали ефект. Като доказателство за това тя посочи променените цени в големите търговски обекти.

Корнелия Нинова продължи с наглите си лъжи, че понижението на цената на хляба е било техен ангажимент, който са поели пред хората и производителите и видите ли – дори са изпълнили. Е, да, да, ама не, както би възкликнал един известен български актьор.

Ако обаче Корнелия Нинова бе направила това гордо изявление не във виртуалното пространство, а някъде в провинцията, щеше да се срещне с негодуванието на хората.

Те не й спестиха реалната истина и я попитаха на коя планета живее. Те недоволстват от това, че не всички могат да си позволят да пазаруват в големите търговски вериги. Допълват, че в малките населени места и най-вече в малките магазинчета, намаление на цената няма, защото не могат да си го позволят.

Източник: retro.bg