Настоява разследващите да не пренебрегват тази вероятност

Пътен експерт хвърли всички в шок с изненадващата новина, която съобщи за една от жертвите на Георги Семерджиев.

Припомняме, че при предизвиканото от него кърваво меле в центъра на столицата, издъхнаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Пътен експерт с изненадваща новина за една от жертвите на Георги Семерджиев

Експертът по пътна безопасност Диана Русинова обяви в ефира на „Тази сутрин“ по bTV, че горещо насърчават разследващите да проверят дали една от жертвите на Георги Семерджиев не се е возила заедно с него в колата.

Тя е категорична, че съдейки по позицията, в която е било едно от безжизнените тела, няма как да се е озовало там. Според Русинова то е щяло да изхвърчи като тялото на другата пешеходка. Това ги навежда на мисълта, че една от жертвите може да е пътувала в автомобила на Георги Семерджиев.

Русинова за пореден път отправи призив към разследващите органи да не пренебрегват тази вероятност, а да наблегнат на нея. Добре ще е наистина да се обърне внимание на тази теория, категорична бе тя.

Тя определи този случай като „изключително притеснителен“. Съдейки по това, че става въпрос за толкова много нарушения и грубо погазване на закона, Русинова отбеляза, че става въпрос за липса на национална политика. Всеки си задава въпроса как изобщо държавата допуска тези хора да се движат свободно.

Източник: blitz.bg