Убиецът вече е приведен в ареста

Мистерия обвила самоличността на една от жертвите на Георги Семерджиев, който отне живота на две млади жени в София.

Още в сряда Антоанета Куюмджиева, която е близка на семейството на една от загиналите млади жени помолила за съдействие за изясняване на самоличността на загиналите. Семейството на нейните близки издирвало дъщеря си.

Мистерия обвила една от жертвите на Георги Семерджиев

Антоанета разкрива, че семейството на младата жена изгубило връзка с нея малко след инцидента. Те били принудени да звънят по болници, звънели и в 4 РПУ, но от там ги препратили към КАТ.

Единственото, което им казали от институциите било, че инициалите на една от жертвите съвпадат с тези на дъщерята на близкото на Антоанета семейство. По-късно името й било потвърдено.

Единствените, които съдействали напълно на шокираното семейство, били Пътна полиция. Близкото на Антоанета семейство не крие, че до последно таели надежда, че става въпрос просто за съвпадение на инициалите и чедото им не е станало жертва на жестоката катастрофа, предизвикана от Георги Семерджиев.

Пред Нова тв Антоанета споделя, че е в шок от случилото се. Тя описва младата жена като изключително добър човек.

Категорична е, че тя и семейството на младата жена искат правосъдие и допълва, че нито един човек не заслужава да си отиде по този начин.

Междувременно зам.-директорът на НСС Ясен Тодоров заяви, че срещу Георги Семерджиев вече е повдигнато обвинение и той е приведен в ареста. Законът предвижда лишаване от свобода между 5 и 20 години.

Източник: blitz.bg