Братът на убиеца Георги Семерджиев единствен посмя да се покаже ппред камерите, след като брат му погуби две млади жени в София, видя Razkritia.

Божидар Семерджиев не успя да говори особено свързано, най-вероятно от шока след случилото се. Като заяви, че „За загиналите много се извинявам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал“.

Младият мъж обясни още, че Георги обичал да кара „по-яростно“, но не е човек, който би отнел живот. Като разбрал за случилото се, Божидар незабавно отишъл на мястото на катастрофата и бил сред първите, видели телата на загиналите момичета.

Семейството на убиеца се надяваше той да е жив във времето, в което се беше укрил. „Майка ми е баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам е загубата на две момичета”, каза Божидар.

Тежкият инцидент се разигра във вторник вечерта в София. В резултат на адския сблъсък загинаха две млади момичета, пресичали на пешеходна пътека. Георги Семерджиев избяга след катастрофата и беше заловен по-рано днес.

Източник: Нова ТВ