Алекс Богданска го удари хептен през къра!

Съвсем през къра го удари Алекс Богданска, доскорошна Петканова. След развода с Лудия репортер, която явно я свари неподготвена, моделката хептен се разчепати и сякаш изобщо не се сеща, че има син, на когото трябва да дава пример. Но не с голи съвети, а с личното си поведение в обществото. Напоследък Александра се носи и снима като държанка, а не като читава жена, коментират в нета.

Потребители към Алекс Богданска: А гащите няма ли да си свалиш?! (бившата Петканова съвсем се разпищоли - СНИМКИ)

Преди дни например, в Свети Влас, Богданска се барна в ултра прозрачна рокля, която надена на голо - без сутиен. Знаем, че отдавна има начини да прикриеш гърдите си така, че хем да не си гола, хем да не ти се виждат презрамките и самия сутиен - продават се в магазина и сме убедени, че Богданска е отлично запозната. Но явно повече й изнася да показва гръд, пък и нали си е плащала за нея все пак...

Според запознати, моделката не е свикнала да живее сама и в момента е в неистово търсене на мъж. Само дето такъв балък като Даниел Петканов едва ли ще се хване в мрежата. "Тия, дето ще й се радват на полшостта и голотиите, ще я забършат за вечер, а после ще я пратят да пасе. Тя какво си мисли - такива като нея бол, писнало им е вече на мангизлиите", шушукат из столицата.

Някои се смеят, че имало вероятност Богданска да прави всичко това, за да накара бившия си да изревнува, но това е повече от абсурдно. "На Петканов му е през левия джоб вече за нея, разбра я колко струва и се отърва", коментират негови познати.