Жертвата е 22-годишен мъж

Малко след като по-рано днес стана ясно, че две млади момичета са изгубили живота си при кърваво меле в София, изплува информацията и за още едно убийство.

Този път става въпрос за убийство на млад мъж от Радомир.

Какво се случва? Нов ужас разтърси България

Сигналът по случая е подаден броени минути преди 23 ч. снощи. Полицейските власти в града реагирали светкавично, но не установили хора на мястото. Там имало само веществени доказателства.

По-късно успели да изяснят, че 22-годишен мъж от Радомир е транспортиран в Спешния център на болницата в Перник. Мъжът е бил с прострелна рана в главата. Малко след като бил приет в лечебното заведение, той издъхнал.

От доказателствата, които разследващите случая са събрали до момента, се касае за възникнал спор между двама младежи. В него се намесили и техните родители.

Към 23.30 ч. в междублоково пространство в града е намерен опожарен лек автомобил. Той е бил собственост на 51-годишен мъж от Радомир. Предполага се, че той също е съпричастен към случая.

Въпросният мъж е бил обявен за издирване, след като полицията не го е открила на адреса.

Започнато е досъдебно производство по чл. 115 от НК. Работата по случая ще продължи под надзора на пернишката Окръжна прокуратура.

Източник: blitz.bg