Благой Георгиев рекъл на Полито, че трудно ще се удържи!

Чудо на чудесата се оказаха отношенията между младоженците Благой Георгиев и младото му булче Полина Спасова (вече Георгиева). Близки до футболиста хвърлиха всички в джаза с разкритието, че Благо направил нечувано признание на Поли, само дни преди сватбата. Понеже, видите ли, искал да бъде максимално прям и отговорен към нея.

Та, седнал Благо редом до любимата и й обяснил, че не е като нормалните мъже. Георгиев й признал, че има силна и непобедима зависимост от секса, затова и често му се налага да сменя жените за по една вечер. Това обаче не променяло с нищо чувствата му към Поли и никога нямало да я остави заради друга.

"Опитах се да й обясня най-искрено, че ще направя всичко, за да не й изневеря, но това е по-силно от мен, това е природа. Затова я помолих ако след година или месеци ми се случи да прекарам няколко часа с друга, да знае, че не влагам чувства. Това е просто като спорт, като поредната доза, от която имаш нужда", разказал Благой пред приятели.

И споделил, че разбира се, в началото Полина опулила ей такива очи и започнала да протестира и да мрънка. В крайна сметка обаче се задоволила с клетвата на Благо, че не би я напуснал, както и оценила честността му към нея.