Това вече е напът да се превърне в традиция

По всичко личи, че боят между депутати е напът да се превърне в традиция в НС.

Лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов взриви депутатите с думите си. Той отбеляза, че в това НС лицемерието е издигнато в култ и допълни, че костюмирани хора излизат на трибуната и лъжат.

Тошко Йорданов реши да подкрепи твърденията си с примери като първи под обстрела му попаднаха БСП.

НС се размина на косъм от нов бой (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Подчерта, че в Закона за личната помощ, са били изречени огромни лъжи. Това обаче далеч не бе краят на нападките му.

Тошко Йорданов посочи, че от ПП също не са по-назад, допълвайки, че двама лидери се бият в гърдите. Сами се досещате, че става въпрос за Кирил Петков и Асен Василев.

Та тези двамата постоянно се обаждат на хора от групата на ИТН, а според твърденията на Тошко Йорданов – дори и на роднините им, предлагайки им постове. Най-лошото е, че смятат това за нормално. В този ред на мисли, Йорданов го определи като „висша форма на гнусотия и лицемерие“.

Разбуни обаче залата с въпроса си към Георги Свиленски „Кой точно орган от тялото е Корнелия Нинова?“.

Свиленски, който провеждаше телефонен разговор го прекрати набързо и отиде до Йорданов, който вече беше седнал на мястото си, приканвайки го да излезе с него навън, ако иска да разбере кой точно орган е.

Заради насъбралите се множество депутати около двамата, председателстващият НС Мирослав Иванов бе принуден да даде 20-минутна почивка, в която страстите да се поохладят.

Източник: blitz.bg